5x ZOMER BIKINI’S

bikini

Het weer laat het eindelijk toe om zonnend in het gras een tijdschrift te lezen. Vandaag steeg het kwik tot maar liefst 26 °C. Het nieuwe bikini seizoen is van start gegaan en daarom wil ik vijf toffe bikini’s met jullie delen. Dus zon als je luistert, van mij mag je vaker schijnen!

Als je op het linkje boven de foto klikt dan ga je naar de site waar je ze kunt bestellen.

1. H&M – €14,99

hmprod

Toen ik deze bikini(top) tegenkwam wist ik gewoon dat ‘ie in mijn top 5 moest komen. Dit model heb ik zelden zeg maar gerust nooit gezien. Een stevige top die je sleutelbenen & schouders heel mooi laat uitkomen.

2. Triangl – Poppy Flamingo Fling

6_-TRIANGL-POPPY-FLAMINGO-FLING

Als er een bikinimerk (over)gehypet is dan is het Triangl. Deze gave bikini’s zien er niet alleen heel kleurrijk en vrolijk uit, maar zorgen door de aparte belijning van de bikini er ook nog eens voor dat je lichaamsvorm zo voordelig mogelijk is. Het enige nadeel is misschien dat ze vanuit Nederland iets lastiger verkrijgbaar zijn… maar dan heb je wel een bijzondere statement bikini

3. NELLY – €35,90

121962-0014_1

Wat je dit jaar ook nog steeds veelvuldig ziet zijn cut-out bikini’s. Dit zijn bikini’s waar er stukken stof zijn ”weggehaald” in het broekje of de top waardoor je de huid kunt zien. De bikini hierboven is hier een voorbeeld van. Door het interessante broekje leid je de aandacht naar je heupen, handig voor meiden met een grote boezem!

4. H&M – €14,99

e

”Wrapped up” dit bikini model is dit jaar helemaal hot. Ideaal voor meiden met een maatje minder, want een interessante top is het zeker. Dit model is niet alleen heel gaaf van de voorkant maar ook van de achterkant. Van neon roze tot zwart, ”It’s up to you.”

5. H&M – €14,99

hmprod2U2Y39ZC

Wanneer Doutzen model is voor H&M, dan is de keuze snel gemaakt. Ze moest en zou een plekje krijgen op deze pagina… Deze bikini is lekker zomers, een beetje kleur kan geen kwaad toch? Ik vind de strookjes stof tussen de cups een leuk detail. Boho bikini’s doen het altijd goed!

Welke bikini vind jij het leukst?

Fijne dag!

25 gedachtes over “5x ZOMER BIKINI’S

      1. Mhmm, grote cupmaten zijn inderdaad lastig met bikini’s ik hoop voor je dat het lukt om er eentje te bemachtigen! 🙂

        Like

Plaats een reactie