THE SIMS 4 – THEME ROOMS

luxery

Na mijn work-out editie is het tijd om al het gezweet achter ons te laten en terug te wanen naar weelde en luxe. In deze ”Theme rooms” wil ik jullie de meest luxueuze kamer laten zien die ik tot nu toe gemaakt heb. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik meestal niet zo van hele deftige huizen/kamers houd omdat het er nogal snel kitscherig uit gaat zien in mijn optiek… maar deze kamer is zo fout dat ik ‘m helemaal geweldig vind.

03-30-15_8-28 PM-3

03-30-15_8-29 PM

03-30-15_8-28 PM-2

03-30-15_8-28 PM

03-30-15_8-27 PM

Even voor de SIMS (4) kenners onder ons, om deze kamer te maken heb ik de cheats motherlode & select + alt gebruikt (hiermee kun je meubels vrij verplaatsen) mocht je het je afvragen! Zou jij een kamer zoals deze willen? ”Oh and as always” ideeën voor komende thema kamers zijn altijd welkom!

Fijne dag!

11 gedachtes over “THE SIMS 4 – THEME ROOMS

  1. Wat mooi gemaakt! Sims 4 heb ik nog niet gespeeld (is ook alweer een poosje geleden trouwens dat ik even lekker Sims heb gespeeld). Alleen al met het maken van de Sims, het bouwen en inrichten van de huizen kan ik uren bezig zijn. Zo leuk. 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. OMG !!!
    Speel jij de sims ook? ik ook 🙂

    Vraagje : Weet jij soms hoe je het volgende probleem kunt oplossen?

    Hoe kan je terug op een stuk plattegrond je familie maken en er dan in bouwen een huis van bevoorbeeld 320.000 simdollars op meppen? Dat lijkt precies met de update van die nieuwe beroepen niet meer mogelijk.

    Geliked door 1 persoon

      1. ik kan er nergens iets over vinden, wel hoe je het nog op de “oude” manier doet, maar die werkt niet meer 😦

        Like

Plaats een reactie