5x FASES VAN EEN STAPAVOND!

 

fases van een stapavond

We doen het allemaal weleens, gezellig op stap met onze vriendinnen. Heerlijk zo’n ”girlsnight” toch kun je voordat de avond begonnen is al een groot gedeelte invullen…

  1. Het indrinken

Het begint allemaal met indrinken, het moment waarop je met je eerste glaasje wijn de week een beetje doorspreekt en het hebt over wat jullie die avond nog te wachten zal staan. Meestal worden er op het begin van de avond nog redelijk serieuze gesprekken gevoerd en komt iedereen langzaam maar zeker los.

2. Aangeschoten

Dan komt het moment met indrinken waarop iedereen aangeschoten is. Samen met je vriendinnen steel je de show wat betreft dansmoves en die karaoke versie van ”Casanova” wordt met volle teugen meegezongen. De gezellige gek die niet weet van ophouden komt in iedereen naar boven.

3. WC-ritueel

Eindelijk aangekomen op de plaats van bestemming (lees: party-locatie) moet er eerst even gezamenlijk een plasje worden gepleegd. De lippenstift wordt bijgewerkt en de panty wordt nog een keer opgetrokken. Dit is vaak ook het moment waarop een aantal mensen zich realiseert dat ze toch al net iets te veel op heeft.

4. Kill it on your own

Wanneer iedereen op eigen houtje aan het socializen is met jan en alleman zul je je toch regelmatig moeten vermaken met enkel en alleen jezelf. Op de dansvloer ben jij zo zelfverzekerd als maar zijn kan en met je drankje in de hand heb je niets of niemand anders nodig om een leuke avond te hebben. Je hebt geen idee waar de rest van je groep zich op dat moment bevindt maar jij hebt andere zorgen aan je hoofd, zoals waar is de dichtstbijzijnde bar voor een nieuw shotje?

5. Afteren met Pizza

Het wordt steeds leger in het cafe of de discotheek en de bekende gezichten van je vriendinnen duiken hier en daar weer op. Wanneer iedereen weer bij elkaar is komt er iedere week weer iemand op het geweldige idee om nog met z’n allen pizza te gaan eten, want van al die drank krijg je natuurlijke onwijs veel honger. Mocht je dan eindelijk heelhuids bij een pizza- of donerzaak zijn aangekomen dan moet je vaak in een ellenlange rij gaan staan of je komt tot de teleurstellende conclusie dat je een kwartier te laat bent en de zaak gesloten is.

Herken jij deze momenten als je op stap gaat?

Advertenties
Geplaatst in 5x

3 gedachtes over “5x FASES VAN EEN STAPAVOND!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s