15 ONMOGELIJKE DILLEMA’S

dillema

Het is lang geleden dat ik zó hard moest lachen om een Youtube video, maar het is Vera en Suz van VER•SUS{A} weer gelukt. Dit keer een tag / challenge waarbij je 15 onmogelijke dillema’s voorgeschoteld krijgt waar je een keuze uit móet maken.

Deze 15 dillema’s zijn oorspronkelijk bedacht door BREKEND en het leek me leuk om ze vandaag voor jullie in te vullen.

1. Er ontstaat een elektrische schok als iemand je kust of je slaapt altijd op een vochtig matras

Bah, dat lijkt me allebei geen pretje. Maar altijd moeten slapen op een vochtig matras, volgens mij krijg je daar allemaal schimmels en infecties van. Ik kies dus toch heel egoïstisch voor de elektrische schok als iemand je kust.

2. Je bilnaad loopt door tot je nek of je poetst je tanden elke dag met filet americain

Die keuze is snel gemaakt, doe mij maar een bilnaad tot m’n nek. Ik heb sowieso al een grote hekel aan ”smeerbaar vlees” en om dan elke dag mijn tanden te moeten poetsen met filet americain zou een regelrechte ramp zijn.

3. Je woont op de 94ste verdieping in een flat zonder lift of  al je digitale communicatie moet vanaf vandaag via handgeschreven brief

Af en toe worden we er misschien knettergek van, maar ik zou mijn telefoon, laptop en televisie echt niet meer weg kunnen denken. Het is toch wel  handig om iemand te kunnen Whatsappen in plaats van een brief te sturen waar twee weken verzendtijd aan vast hangt. Dan doe mij maar die 94 trappen, is nog goed voor de conditie ook!

4. Je moet altijd ovenwanten aan of je mag max. 100 woorden per dag zeggen

Haha, ik kies voor de ovenwanten, vrouwen gebruiken gemiddeld zo’n 7000 woorden per dag. Het lijkt me vreselijk om al je nieuwtjes, emoties en verhalen op te moeten kroppen. Ik loop dan liever voor paal met een warm stel ovenwanten aan mijn vingers.

5. Niemand lacht ooit om wat je zegt of je moet lachen als iemand anders huilt

Oeh, ik denk dat je er echt een complex van krijgt als iemand nooit om je lacht. Het is ook niet fijn om te lachen als iemand anders huilt maar helaas gebeurt me dat toch regelmatig, daar zou je wel mee kunnen leren leven denk ik…?

6. Voor de rest van je leven werken in Carnaval Festival bij de Efteling of je eten wordt voor altijd voorgekauwd door iemand anders voordat jij het mag eten

Als het op eten aankomt dan ga ik het liefst zo hygiënisch mogelijk te werk, dat klinkt waarschijnlijk heftiger als het is maar ik zou er niet aan moeten denken dat mijn eten door iemand anders voorgekauwd werd. Dan schuif maar meteen een blik hondenvoer voor m’n neus. En wat die carnavalsmuziek betreft ik denk dat je die na enkele jaren (HELP) niet eens meer hoort.

7. Alles wat je zegt wordt nagesynchroniseerd in het Duits of je wordt op straat altijd achtervolgt door een draaiorgel

Zo vervelend vind ik draaiorgel muziek nog niet, het brengt een bepaald sfeertje met zich mee. In ieder geval 1000 keer beter dan een Duitser die constant alles vertaald wat ik zeg, dan is de privacy ver te zoeken.

8. Alles wat je zegt moet rijmen of je spendeert de rest van je leven in Vlijmen (plaats in Noord-Brabant)

Dan denk ik aan Brabant want daar brandt nog licht, klinkt niet verkeerd toch? Ik heb liever een enkeltje naar Vlijmen dan dat alles wat ik zeg moet rijmen.

9. Een keer per maand verdwijnt onverwacht je kleding of je hebt altijd de hik als je wakker bent

Het zal hele gênante situaties opleveren wanneer 1x per maand je kleding onverwachts verdwijnt (als je aan het werk bent bijvoorbeeld) Een groeispurtje kan geen kwaad dus laat me dan maar elke ochtend hikkend wakker worden.

10. Altijd heel erg uit je mond stinken of altijd een hele erge stank ruiken

Ik zou er heel onzeker van worden als ik ALTIJD een stinkadem had. Het is een van de bekendste afknappers. En volgens mij went je neus eraan als je altijd een bepaalde geur (lees: verschrikkelijke stank) ruikt. Dus laat mij dan maar naast een kippenslachterij wonen.

11. Je hebt bijna 100 identieke sleutels aan je sleutelbos of je geeft bij drie zoenen altijd de derde op de mond

Het hebben van drie verschillende sleutels is soms al een ramp maar wildvreemde altijd bij een derde zoen op de mond nemen vind ik nog veel erger (en viezer). Ik zoek me wel suf met m’n 100 sleutels.

12. Je hebt verspreid over de dag 10 minuten om te eten of je moet elke dag met aandacht 1 uur naar TELL-SELL reclames kijken

Ik hou simpelweg te veel van (gezellig en lekker) eten dus het is onbegonnen werk om alles in tien minuten naar binnen te laden, ik mag dan een hekel hebben aan al die nep-reclames maar TELL-SELL is het einde van de wereld nog niet.

13. Een jaar geen mondverzorging of een jaar lang dezelfde onderbroek aan

Een jaar lang zonder tandenpoetsen, dat zal ruiken. Ik ga voor een jaar lang dezelfde onderbroek mits ik deze wel (handmatig) zou kunnen wassen.

14. Iedereen hoort wat je denkt of jij hoort wat iedereen denkt

Zeker die tweede, het zou lastig worden als iedereen wist wat ik dacht. En dat terwijl je van andere mensen soms juist heel graag zou willen weten hoe ze over jou denken, een win-win situatie toch om te horen wat een ander denkt. Want ja, mocht het negatief zijn dan weet je ook meteen wat je kunt veranderen.

15. Een keer Russische roulette spelen of je huidige vrienden nooit meer zien

Logisch, dag vrienden! Mij gaan jullie nooit meer zien want ik ga voor de eerste en misschien ook wel laatste keer in mijn leven Russische roulette spelen. Ik zou er niet aan moeten denken dat ik al mijn lieve vriendinnen en vrienden nooit meer zou mogen zien.

Zo, dat was me een hele waslijst. Tussen welke dillema’s zou jij écht niet kunnen kiezen? Ik vond nummer 5 in ieder geval een hele lastige, maar de titel zegt het al ”onmogelijke dillema’s”

Advertenties

6 gedachtes over “15 ONMOGELIJKE DILLEMA’S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s