5X HERKENBARE FESTIVALMOMENTEN

festival

Wat is er nu leuker dan het bezoeken van een festival in de zomer? Welk festival je ook bezoekt er zijn altijd een aantal types en momentjes die je niet kunt missen.

1. Pillenslikkers 

Elk festival opnieuw kom je ze weer tegen, de pillenslikkers. In het begin vraag je je misschien af waarom iedereen reflecterende zonnebrillen draagt, maar wanneer er een paar beginnen te praten dan weet je waarom. Met uitpuilende oogballen denken zij optimaal van het festival te kunnen genieten, daar trap jij niet in toch?

2. Vieze toiletten zonder wc-papier 

Als je dan eindelijk de stap hebt gezet om toch naar die vieze dixi’s te gaan, staat het volgende probleem weer op je te wachten… geen toiletpapier. Wees daarom voorbereid en neem altijd een pakje tissues mee zodat je die ondergekotste wc-bril toch even af kunt doen.

3. Veteranen 

Op elk festival kom je bezoekers tegen met de leeftijd van je eigen ouders. Ze zijn niet te stoppen en gedragen zich 20 jaar jonger, tenminste dat proberen ze. Met disco danspasjes van vroeger weten zij helemaal hoe je een goed feestje moet vieren.

4. Extreem veel honger

De muntjes/penningen mogen dan haast niet te betalen zijn, maar het water loopt je in de mond bij elke frietwagen, pizzahut of nachotent die je tegenkomt. Het gevolg is dat je je de hele dag vol blijft stoppen met al de (ongezonde) snacks die verkrijgbaar zijn.

5. De Hippies

Mensen die zich voor één dag uitdossen met fringes, zwierige vestjes, kettinkjes en fancy zonnebrillen, de hippies. Met tumblr-inspired kleding weten zij precies hoe je op een festival moet gedragen en zorgen dat de festival sfeer echt op gang komt.

Welke dingen herken jij? Heb je al eens een festival bezocht? 

Advertenties

5 gedachtes over “5X HERKENBARE FESTIVALMOMENTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s