THE VERSATILE BLOGGER AWARD

award

”Camera klik” want dit moment moet worden vastgelegd, beautydump is namelijk voor het eerst genomineerd voor een award. ”The VERSATILE blogger award” welteverstaan, ik werd genomineerd door FiekeFairy die ik meteen 100 bedankjes wil toesturen. Ik ken haar blog pas sinds kort maar jullie zullen haar blog vast net zo leuk vinden als mij!

Het is de bedoeling dat je de blogger waardoor je genomineerd bent bedankt (zie hierboven ♥), vervolgens 7 feitjes over jezelf vertelt en daarna 15 bloggers nomineert. Ze zeggen wel eens ”als er een schaap over de dam is volgen er meer…” Nou, ik ben dat tweede schaap. Fieke heeft ervoor gekozen om maar 7 bloggers te nomineren en ik ga daarin mee. Dus voor mij geldt 7 feitjes en 7 nominaties.

1. Fantasy films

The hunger games, Divergent, Twilight & Maze runner and please go on. Ik ben echt gek op films die zich in de toekomst afspelen en een fantasy thema hebben. Afgelopen weekend ben ik nog naar Insurgent geweest, het vervolg op Divergent. Ook dit tweede deel was echt superspannend, voor alle twijfelaars onder ons: zeker een aanrader! Ik ben overigens ook heel erg benieuwd naar de nieuwe film van John Green ”Paper Towns” als die in première gaat kun je ervan uitgaan dat ik de 3D-bril al klaar heb liggen.

2. Bucket-list

Parijs, London, New York, Milaan, Bacelona, Sydney ik ben er heel erg goed in om (lees on)realistische bucket-lists te maken (bijvoorbeeld: carnaval vieren in Rio of de grootste pizza ooit maken) die waarschijnlijk nooit uit zullen komen… maar hé het blijft leuk om te dromen toch?

3. Verzamelaar

”Please” zeg me dat ik niet de enige ben die heel snel een verzamelingsdrang heeft voor bepaalde producten. Meestal gaat het om één bepaald make-upartikel waar ik zoveel mogelijk van wil hebben. Denk hierbij aan nagellak, paletten, lipstick (op dit moment) Hoe meer hoe beter, ik kan dan ook echt producten kopen waarvan ik vooraf al weet dat ik het vrijwel niet zal gaan gebruiken… oeps.

4. Youtube

Wanneer ik thuis kom van school of werk dan vind ik niets lekkerder dan met mijn telefoon op de bank te ploffen en Youtube videos te kijken. Kook-, make-up of gamevideos alles komt aan bod. Ik schrok er laatst van toen het me duidelijk werd dat ik wel zo’n 1,5 à 2 uur per dag met Youtube bezig was… maar ik ben vast niet de enige?!

5. Voornemens

Een ding waar ik goed in ben is het bedenken van goede voornemens, toch ben ik echter nog beter in het níet uitvoeren of nakomen van deze goede voornemens, en elke keer opnieuw sla ik weer mijn hand voor mijn ogen dat het me alwéér niet gelukt is. Wat dat betreft wil ik daar nog wel iets aan gaan veranderen… (weer een voornemen dat ik waarschijnlijk niet na zal komen)

6. Blogs

Voor Beautydump heb ik verschillende andere blogs gehad, maar altijd naderhand weer verwijderd. Elke keer weer was ik toch niet 100% tevreden over de artikelen en/of lay-out. Ik kan natuurlijk geen volledige garantie geven maar voor nu weet ik zeker dat Beautydump dat lot bespaard blijft.

7. Last best

Lekker toepasselijk bij alweer het allerlaatste feitje. Als er een ding is wat ik áltijd doe of moet doen van mezelf dan is het als laatste goeiedag zeggen tegen iemand. Als iemand naar huis gaat dan kan ik soms wel 4 of 5 keer ”doei of tot ziens” zeggen, aan de telefoon precies hetzelfde wat af en toe echt grappige gesprekken oplevert.

Dat was ‘m dan alweer, tijd om het stokje door te geven aan;

iliveformydreams

Jouvence

Kim Donz

loveabigsmile

Ten No Juin

Typisch Kim

Shoppingsarah

Veel plezier met deze TAG, laat het even weten als je deze ook gaat doen!

Wat is jou kenmerkende eigenschap?

Fijne dag!

Advertenties

9 gedachtes over “THE VERSATILE BLOGGER AWARD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s