SIMS 4: Meet the Palmwoods!

saveeeVandaag geen beauty gerelateerd artikel maar iets anders dat ik zeker zo leuk vind om mijn tijd aan te besteden. Namelijk ”The Sims 4” mocht je niet bekend zijn met de pc-game dan zal ik je even kort bijpraten. The Sims 4 is een 3D-simulatiespel waarbij je zelf huizen kunt bouwen & inrichten, vervolgens kun je ook nog een aantal Sims (mensen) ontwerpen om in je huis te laten wonen. Deze Sims kun je bepaalde karakteristieken geven en helemaal besturen! Aangezien dit spel een (groot) gedeelte van mijn vrije tijd opsnoept leek het mij leuk om een aantal huizen + gezinnen aan jullie te laten zien. Zie het als inspiratie? Oh, en op deze manier maken jullie kennis met een fantastisch computerspel!

Het gezin, met het bijbehorende huis, waar ik vandaag een impressie van wil geven heten de Palmwoods. Een kersvers gezinnetje dat bestaat uit: Paige (moeder), Dante (vader), Lauren (dochter) & Halinn (dochter) Nieuwsgierig? Maak dan kennis met het huis!

Huis

03-09-15_9-27 PM

Het huis heb ik zelf gebouwd (natuurlijk niet zonder wat leuke voorbeelden & ideeën) maar toch, ik ben er heel wat uurtjes zoet mee geweest. Persoonlijk vind ik het huis ’s nachts het mooist omdat het dan prachtig verlicht is.

03-09-15_9-31 PM

Het huis bestaat uit: 1 keuken, 2 zithoeken, 2 eettafels, 2 kantoren, 1 ”sportschool”, 3 toiletten, 2 badkamers en 3 slaapkamers. Het is groot, maar niet zo groot dat het sfeer mist. Mij hoor je absoluut niet klagen als ik later zo terecht zou komen. ”Pretty close to a dreamhouse.” als je het mij vraagt tenminste!

03-09-15_9-39 PM

Begane grond

03-09-15_9-34 PM

Slaapkamer van Paige & Dante

03-09-15_9-32 PM-2

Slaapkamer van baby Lauren

03-09-15_9-32 PM

Slaapkamer van baby Halinn  

Personages

Paige lol

Paige Palmwoods

Paige is de jonge moeder van de tweeling en heeft de volgende karaktereigenschappen: netjes, vrolijk, houdt van kunst. Haar streven is om een master chef te worden. Ze heeft het prima voor elkaar, tenminste dat denkt ze. Dante heeft een goede baan als geheim agent waardoor Paige full-time mama kan zijn. Verder heeft ze twee zussen (Taylor & Lexie) die haar door dik en dun steunen!

danteeee

Dante Palmwoods

Dante is de zakenman die zich bezighoudt met het maken van carrière. Hij heeft de volgende karaktereigenschappen: ambitieus, vrolijk, sporter, romantisch en zijn streven is om de hoogste functie binnen zijn sector (geheim agent) te bemachtigen. Dante is een romanticus en ondanks het feit dat hij een geweldige vader en man is, heeft hij een (geheime) relatie met Lexie, de zús van Paige. Heel toevallig dat ze net bevallen is van haar eerste zoontje..

Het lukt me jammer genoeg nog niet om de baby’s in beeld te krijgen omdat ze, tot ze kind zijn, in een wiegje liggen. Als je goed kijkt zie je ze op de foto’s van hun slaapkamertjes.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van een artikel zoals deze vinden. Voor herhaling vatbaar? Of moet ik me meer focussen op één aspect, dus óf het bouwen óf de Sims die erin wonen. Het lijkt me ook leuk om in de toekomst een challenge te doen!

Fijne dag!

Advertenties

Een gedachte over “SIMS 4: Meet the Palmwoods!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s